Здравейте някой да знае от къде да си купя ремонтен комплект за помпата на съединителя, тази на педала.Намерих само ремонтни комплекти за долната помпа
Известие
Collapse
No announcement yet.
Горна помпа на съединителя, ремонт!!! Алфа 155
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от danito__77 Покажи съобщениеЗа нова е ясна работата но сега нямам време да я сменявам мн е връткава работата ,някаде имаше магазин за гумички на стамболииски ли беше нещо такова ама не сум сигурен ако някой знае да пише
А гумичките са сваляне качване 10 минути + разглобяване,смяна,сглобяване още половин час.То е мазане,напъни.
Що пишете глупости та се излагате.
В евото има И ремонтни комплекти!155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениетка си е ,по-добре нова ,ама чак пък 10 мин.
.
155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите
Comment
-
Първоначално публикувано от danito__77 Покажи съобщениеЗа нова е ясна работата но сега нямам време да я сменявам мн е връткава работата ,някаде имаше магазин за гумички на стамболииски ли беше нещо такова ама не сум сигурен ако някой знае да пишеЗаслужава ли си всеки си знае,аз бих предпочел нова.
Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.
Comment
-
Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщениеЗаслужава ли си всеки си знае,аз бих предпочел нова.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Пише "горна помпа на съединителя" не спирачна.
Не знам какъв майстор трябва да си, да успееш да смениш гумичките на спирачната на място
И ако някой за 10 мин смени помпата с нова ще му дам ключовете на колата.Само скобичката на маркучето е повече да се разхлаби и стегнеAlfa Romeo 155 Super
2.0 16V TS
Comment
-
Смяна за 10 мин. на помпата за пръв път чувам ,както и да е .Вчера след като написах темата ,слезнах до колата и махнах маншона на помпата за да огледам колкото мога ,видимy течове няма ,като натисна педала се вижда стената на помпата и ми изглежда ок ,но потъването става по два три пъти на ден и то мн малко потъва ,та се поогледах и видях неква прожина ,можели и от нея леко да потъва и ако я опъна да се оправи можели да се реголира
Comment
-
В 90% от случаите проблема е в долната помпа. Потъва ти педала защото засмуква въздух от долната помпа поради износване на гумичките или на самия цилиндър. Както по-горе един колега написа, течността задържа влага и тя уврежда стените на помпите. Така че само смяна на гумички без ревизия и ремонт на работния цилиндър, е решение с нулев резултат или в най-добрия случай от ден да пладне.
Comment
Comment